Over ons

Over ons

Asset Recovery verzorgt het totale traject gericht op de industriële ontmantelingsprojecten in de chemie, petrochemie, farmaceutica en energie sector. Al meer dan 20 jaar realiseren we de engineering en uitvoering van kritische demontage- en sloopprojecten voor vele chemie multinationals over de hele wereld. Vanaf 2020 versterkt Asset Recovery haar technische capaciteiten en marktpositie door haar engineering en management activiteiten voor sloop en demontage projecten onder te brengen bij de Heezen Bedrijven.

"Asset Recovery implementeert professionalisme en efficiëntie in techniek en veiligheid van industriële sloopwerken, ontmanteling en saneringen. Wij leveren een ‘Total Service’ voor een veilige verwijdering van stilgelegde fabrieken en installaties. Een ‘vreemde’ activiteit voor de eigenaar, is ‘core business’ voor Asset Recovery. Hoe moeilijker en delicater de opdracht, des te boeiender voor Asset Recovery."

Onze missie
Asset Recovery

Kennis en ervaring

De kennis en ervaring van Asset Recovery wordt momenteel toegepast in nagenoeg alle industrietakken. Onze aanpak qua veiligheid, gezondheid en milieu is in ieder project het belangrijkste aspect. Onze chemische kennis en ervaringen uit vele projecten zijn van cruciaal belang bij het maken van risico analyses en kiezen van veilige en efficiënte werkmethoden. Wij ontwikkelen nieuwe werkmethoden in combinatie met machineontwikkelingen en passen deze toe om de veiligheid en efficiëntie te verbeteren. Met de onze kennis en expertise en onze samenwerking met "first-class" uitvoerders kunnen wij markt- en technologieontwikkelingen onmiddellijk en tegen de beste condities inzetten.

Flexibiliteit en ervaring

Wij coördineren continu en van zeer nabij de uitvoering van onze projecten. Problemen worden snel en professioneel opgelost. Onze “hands-on” aanpak garandeert de veiligste en efficiëntste uitvoering. Een duidelijke organisatie met korte en flexibele communicatielijnen garandeert de onmiddellijke uitvoering van afspraken en een hogere veiligheid. Asset Recovery biedt ‘Customer-Made’ oplossingen:

  • Als ‘Total-Service’ uitvoering, voor eigen rekening en risico. Hierbij ontvangt de eigenaar de verkoopwaarde van de installaties en wordt hij ontlast van de technische en financiële risico’s bij de uitvoering van de werken.

  • Als ‘consultant-expert’, aangesteld door de eigenaar, om sloopwerken te coördineren en het eigen management te ontlasten van ‘vreemde’ projecten.

De services van Asset Recovery zijn ook inzetbaar voor onderdelen van een project of voor een bepaalde tijdsperiode.

Betrouwbaarheid

Keer op keer worden we door onze opdrachtgevers erkent als een betrouwbare en loyale partner die haar opdrachten veilig uitvoert, in overeenstemming met alle technische en financiële doelstellingen. Na een eerste project worden we dan ook steeds opnieuw ingeschakeld voor nieuwe en risicovolle opdrachten, met als uitkomst deze veilig, professioneel en met kwaliteit uit te voeren.