Werkwijze

Onze werkwijze

  • Asset Recovery voert onder eigen beheer en onder eigen verantwoordelijkheid industriële sloopprojecten uit. De eigenaar/opdrachtgever wordt daarbij maximaal ontlast van coördinatie en toezicht op de engineering en uitvoering van dergelijke projecten.

  • Onze kennis en ervaring van chemicaliën en chemische processen bieden een uitzonderlijk meerwaarde bij het opstellen van risico analyses en veiligheidsplannen voor sloopwerken en saneringen.

  • Als marktleider op het vlak van veiligheid en kwaliteit levert Asset Recovery bovendien de beste prijs-kwaliteit. Dit vooral door een combinatie van opbrengsten (verkoop voor hergebruik van apparaten en materialen) met een veilig en efficiënt werkproces voor ontmanteling.

  • Asset Recovery koopt ‘Surplus’ installaties en ontmantelt vervolgens deze installaties als eigenaar, volgens alle wettelijke en lokale voorschriften. Deze aanpak ontlast de eigenaar vanaf de start van alle verantwoordelijkheden en aansprakelijkheden, zowel technisch als financieel.